Wij bemiddelen ook in de realisatie van financiële oplossingen op het gebied van hypotheek, vermogen, pensioen- en levensverzekeringen. Het is niet het specialisme waarmee we begonnen maar omdat cliënten vroegen de geadviseerde oplossingen ook “te regelen” is in de loop der jaren een actieve praktijk in oplossingen ontstaan.

Voor hypotheken hebben we mogelijkheden om met de gehele markt zaken te doen. Dus als je niet weg moet bij je huidige bank hoeft dat ook niet. Maar we hebben bewust gekozen voor directe samenwerking met partijen waar wij in geloven. Waar we met een specifieke situatie kunnen aankomen en niet meteen een standaardoplossing meekrijgen. Waar wat ze vandaag beloven, veel later blijven waarmaken. Met excellent klantbeleid en tools die daarbij horen.
Onze partners zijn:

Op het gebied van vermogen kennen we de gevestigde orde natuurlijk ook. Hier zien we dat onze holistische benadering vanuit de klant en diens plan de ene keer leidt tot een oplossing waar we de laagste kosten opzoeken voor een gemiddeld risico en rendement, en de andere keren een product aanbevelen en regelen met meer focus. Ook hier kiezen we voor partijen met een prima stamboom, met een flinke marktaanwezigheid en waarbij het management meebelegt in jouw oplossing. Zodat als jij een keer financieel pijn lijdt (in het verleden behaalde resultaten…) zij dat ook voelen en dus hard willen werken op hun eigen situatie te verbeteren.
Onze partners zijn:

De aanpak bij hypotheken en vermogen volgen we (op dit punt vinden we het een goede zaak voorspelbaar te zijn) ook bij pensioen- en levensverzekeringen. Het gaat hier om producten met de grootst mogelijke voorspelbaarheid. Als je ze nodig hebt moeten ze er zijn. Dus doen we vooral zaken met bekende, in Nederland gevestigde en actieve, partijen met een uitmuntende staat van dienst gedurende decennia. Maar ook hier zijn we niet blind voor innovatieve producten die in bepaalde situaties echt wat extra’s kunnen brengen. Bijvoorbeeld door betere voorwaarden.
Onze partners zijn:

Wij zijn in het algemeen geen voorstander van financiële dienstverlening op basis van “execution only”. Hoewel de spreekwoordelijke uitzondering de regel bevestigt heeft de gemiddelde consument gewoon niet genoeg begrip van financiële producten en hoe de kleine lettertjes in de voorwaarden je af en toe behoorlijk dwars kunnen zitten bij een life event. Goed advies betaalt zich terug en hoewel de kans op een door jou gemaakte fout klein is, is het gevolg altijd groot.

Scroll naar top