Vermogensopbouw is een belangrijk onderdeel van je financiële planning. Voor de ene persoon is het uitbreiden van zijn vermogen het belangrijkste doel, voor de ander is het behoud van vermogen belangrijk. Je hebt dus deskundig advies nodig hoe je jouw vermogensopbouw verantwoord kunt plannen om je wensen en doelstellingen waar te maken.

Nadat wij je financiële situatie in kaart hebben gebracht, adviseren wij je hoe je jouw vermogensopbouw het beste kunt plannen door jouw risico’s te beperken en rendement te optimaliseren. Een verantwoorde vermogensopbouw is altijd afhankelijk van de juiste balans tussen rendement en risico.

Vervolgens helpen wij je bij het maken van de juiste keuze voor de invulling. Your Financials zal je vermogen echter nooit beheren. Wij maken een plan voor je vermogensopbouw en bevelen je desgewenst een vermogensbeheerder aan. Wij ontvangen geen provisie voor het tot stand brengen van dit contact. Indien gewenst adviseren wij wel over aan te kopen beleggingsfondsen. Wij zijn je ook graag van dienst om de verschillende voorstellen van banken en vermogensbeheerders met elkaar te vergelijken.

Scroll naar top