U, Your Financials en COVID-19

19 maart 2020

Wat een toestand. Een virus van pandemische proporties dat ongekend fors ingrijpt op ons bestaan (vergelijkingen met de pest en influenza eeuwen geleden worden gemaakt) en dus op onze maatschappij. Uit angst, onbekendheid, onzekerheid en leed komen echter ook mooie dingen voort. Nabuurschap, praktische hulp zonder meteen een rekening te sturen, aandacht, hulp en vastbeslotenheid om hier ook weer sterker uit te komen. Dat compenseert voor ons ook onbegrijpelijk gedrag om te hamsteren, 70 kilometer doorrijden voor cafébezoek en ander minder fraais van de menselijke natuur.

U heeft al veel berichten gekregen dat onrust heerst, dat zich leed voltrekt op medisch en sociaal vlak en dat de economie gaandeweg tot stilstand komt. We denken toch dat het belangrijk is dat u van ons hoort wat u van ons kunt verwachten en hoe wij tegen de situatie aankijken.

Wij hebben financieel advies verstrekt en zijn vaak verder gegaan door specifieke financiële producten te adviseren en bemiddelen zoals hypotheek, verzekering of belegging. Dat hebben we gedaan op een moment dat niet te voorzien was wat nu gebeurt.

Om te beginnen gaan we geen doorwrochte analyse geven van wat er allemaal van invloed is op het herstel van de reële economie en daarmee op de ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt. Dat laatste bepaalt hoe houdbaar uw plan is en hoe het u geadviseerde product daardoor beïnvloed wordt. We doen dat niet omdat we dat nu niet kunnen. En we kunnen het niet omdat er nog heel veel in beweging is. In alle richtingen trouwens, en dus is duiding onmogelijk. Het ziet er naar uit dat het nog tijd gaat kosten voordat een echte richting gevonden wordt.

Wij werken samen met betrouwbare business partners voor financiële producten. Wij hebben hen met zorg gekozen. Ze snappen hun vak, komen afspraken na (ook nu!), proberen zo snel als ze kunnen de beste oplossingen te brengen voor een uitdaging die we met hen bespreken en communiceren veel op dit moment. Volgens ons is dat voor u de beste keuze is geweest.

Als u vragen heeft over uw plan, uw hypotheek, uw verzekering, uw belegging of iets anders mag u ons natuurlijk bellen of een email sturen. Dat pakken we zo snel we kunnen op.

We zijn, net als anderen, voorzichtig met bezoeken. Waar we kunnen maken we gebruik van moderne techniek zodat we meer kunnen brengen dan alleen een bemoedigend, begrijpend of ander geluid aan de telefoon. Als onze telefoon of uw andere bericht niet onmiddellijk wordt beantwoord: graag wat geduld, we reageren zo snel we kunnen.

Het zijn bijzondere tijden voor iedereen. We spreken de wens uit dat de gezondheid van u en van uw dierbaren niet in gevaar is of komt. Wij zijn er voor u om uw financieel plan zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw doelen, nu en in de toekomst.

Is jouw interesse gewekt?

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken