Over ons

Your Financials wil vanuit haar expertise, gebaseerd op langjarige ervaring en theoretische kennis de medemens op maat gesneden inzicht geven hoe haar of zijn droom of wens te realiseren. Daarnaast begeleidt en bemiddelt Your Financials 100% onafhankelijk de verantwoorde realisatie van de gevonden oplossing.

Jan N. van der Wel MFP CFP©

Jan N. van der Wel MFP CFP©

Deskundigheid, levenservaring en vele vlieguren in de financiële sector kenmerken Jan als professional. Hij staat bekend als een doorzetter die met niet aflatende energie doorgaat tot het gestelde doel is bereikt. Begrijpelijke uitleg en kritische aanpak kunnen zeker nog als eigenschappen worden toegevoegd.

Jan is financieel specialist in de onderwerpen financiële planning, vermogen en pensioen.

In de afgelopen 15 jaar heeft hij een buitengewoon interessant netwerk opgebouwd in de financiële wereld en talloze particuliere en zakelijke opdrachtgevers tot grote tevredenheid geadviseerd met lovende reviews en voor advies terugkomende cliënten tot gevolg.

 

Drs. Mario van Teijlingen CFP©

Drs. Mario van Teijlingen CFP©

Mario zet zijn in 40 jaar opgedane financiële ervaring in voor cliënten van Your Financials. Daarbij helpt het voor internationale cliënten dat Mario zich makkelijk uitdrukt in meerdere talen en zich veel heeft eigen gemaakt van cultureel bepaalde omgangsvormen. Ondanks het verkleurde haar is hij jong van geest, bij de tijd, sociaal en sportief.

Mario is financieel specialist in de onderwerpen financiële planning, hypotheken en vermogen. Complexe vraagstukken overzichtelijk maken met logische vervolgstappen is zijn belangrijkste drijfveer. Doen wat cliënten verder helpt geeft hem energie. En cliënten die terug blijven komen zijn de allergrootste beloning.

Verder is Mario actief in de Leidse organisatie van Schuldhulpmaatje, een organisatie die vrijwillig en belangeloos financiële zelfredzaamheid van de medemens mogelijk maakt. Je kunt je hier informeren en liefst ook aanmelden.

Is jouw interesse gewekt?

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken