Your Financials wil vanuit haar expertise, gebaseerd op langjarige ervaring en theoretische kennis de medemens op maat gesneden inzicht geven hoe haar of zijn droom of wens te realiseren. Daarnaast begeleidt en bemiddelt Your Financials 100% onafhankelijk de verantwoorde realisatie van de gevonden oplossing.

Jan N. van der Wel MFP FFP CFP©

Deskundigheid, levenservaring en vele vlieguren in de financiële sector kenmerken Jan als professional. Hij staat bekend als een doorzetter die met niet aflatende energie doorgaat tot het gestelde doel is bereikt. Begrijpelijke uitleg en kritische aanpak kunnen zeker nog als eigenschappen worden toegevoegd.

Jan is financieel specialist in de onderwerpen financiële planning, hypotheken, vermogen en pensioen. In de afgelopen 13 jaar heeft hij een buitengewoon interessant netwerk opgebouwd in de financiële wereld en talloze particuliere- en zakelijke opdrachtgevers tot grote tevredenheid geadviseerd met lovende reviews en voor advies terugkomende cliënten tot gevolg.  

Contactgegevens

Drs. Mario van Teijlingen FFP CFP©

Mario zet zijn in 40 jaar opgedane financiële ervaring op het terrein van operaties, bank en management al weer jaren in voor cliënten van Your Financials. Daarbij helpt het voor internationale cliënten dat Mario zich makkelijk uitdrukt in meerdere talen en zich veel heeft eigen gemaakt van cultureel bepaalde omgangsvormen. Ondanks het verkleurde haar is hij jong van geest, bij de tijd, sociaal en sportief.

Mario is financieel specialist in de onderwerpen financiële planning, hypotheken en vermogen. Complexe vraagstukken overzichtelijk maken met logische vervolgstappen is zijn belangrijkste drijfveer. Doen wat cliënten verder helpt geeft hem energie. En cliënten die terug blijven komen zijn de allergrootste beloning.

Verder is Mario actief in de Leidse organisatie van Schuldhulpmaatje, een organisatie die vrijwillig en belangeloos financiële zelfredzaamheid van de medemens mogelijk maakt. Je kunt je hier informeren en liefst ook aanmelden.

Contactgegevens

Hoe werken wij

In ons eerste gesprek verkennen we samen wat er moet gebeuren zodat wij ook kunnen beoordelen dat we wat jij nodig hebt ook kunnen waarmaken. We vatten dan in een email samen

  1. wat ons begrip van jouw situatie is,
  2. waar je behoefte aan hebt en
  3. ons voorstel hoe jouw behoefte te vervullen.

Als je het met ons voorstel eens bent sturen we je een overeenkomst met afspraken over wat we gaan leveren, welke vergoeding we daar voor vragen en welke andere voorwaarden van toepassing zijn, bijvoorbeeld ook hoe we met vertrouwelijke informatie omgaan. Na je acceptatie gaan we aan de slag.

Ons uurtarief is al enkele jaren €125 exclusief BTW voor particulieren en IB-ondernemers en €150 exclusief BTW voor box 2-ondernemers. Als meer dan 15 uren worden afgenomen maken we een passende prijsafspraak.

Onze dienstenwijzer en dienstverleningsdocumenten voor hypotheek, vermogen, pensioen en risico vind je in de hyperlinks op de Downloads pagina.

Altijd dichtbij

Met onze vestigingen in het hart van ’t Gooi en in Leiden bestrijken we een flink gebied. Onze ervaring is dat een persoonlijk gesprek bij je thuis of op neutraal terrein het snelst tot resultaten leidt. Maar we zijn goed in staat om ook op afstand te werken; met Microsoft Teams, Zoom en Skype hebben we de meeste ervaring om meer te bereiken dat met alleen de telefoon (al kan dat natuurlijk ook).

Scroll naar top