Vergoedingen

Wij zijn graag duidelijk over je investering (want dat is het) in jouw financiële toekomst.

Betaalbare dienstverlening is ons uitgangspunt. Dat laten we ook zien in vergelijking met andere dienstverleners in onze markt. Het uurtarief voor particulieren is in 2024 €165 inclusief BTW en voor ondernemers €156 exclusief BTW. Onze vermogensadviesvergoeding wordt in beginsel bepaald door het aantal vooraf geschatte uren en vermenigvuldigd met het uurtarief. Hier komen uitzonderingen op voor welk maatwerk tevoren wordt afgestemd.

  • Bemiddeling van hypotheken en levensverzekeringen is vrijgesteld van BTW.
  • Het is mogelijk een vaste prijsafspraak te maken als de situatie dat toelaat.
  • Financieel advies is niet goedkoop, maar goed advies verdient zich snel terug.
  • Als onze dienstverlening een zakelijk karakter heeft kan de onderneming onze factuur als (fiscaal aftrekbare) bedrijfskosten behandelen.
  • Voor particuliere cliënten zijn kosten voor advies en bemiddeling van de hypotheek voor de eigen woning fiscaal aftrekbaar mits de bemiddelde hypotheek ook doorgang vindt.
  • Aan ons betaalde bemiddelingsvergoedingen voor direct ingaande lijfrenteproducten zijn voor particulieren fiscaal aftrekbaar Wij adviseren deze kosten in het aangiftebiljet te vermelden bij “Betaalde bedragen voor een lijfrente” en als van toepassing de vergoeding op te tellen bij voor de lijfrente betaalde premies.
Mario - financieel adviseur Your Financials

Is jouw interesse gewekt?

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken